Prvi posredovalci

Usposabljanje

Pretekli vikend med 1.in 2.decembrom smo v sklopu našega razširjenega projekta o širitvi mreže prvih posredovalcev na celotno obalo, pripravili osnovno usposabljanje za prve posredovalce.

Udeležili so se ga kandidati in Občine Piran in Občine Izola.

Izobraževanje je potekalo na našem združenju. Pod strokovnim vodstvom inštruktorjev Dr.Rubellija, dr. Bubnarja, dr. Arsove, in reševalcev S. Krmaca, M. Petrovića in T. Šeme, je obala dobila novih 14 prvih posredovalcev, ki se bodo v sistem aktiviranja vključili  z začetkom prihajajočega leta.

Tako je Mestna občina Koper in Občina Ankaran dobila štiri nove prve posredovalce. Občina Izola, predvsem PGD Korte so bogatejši za sedem novih Prvih posredovalcev. Občina  Piran se lahko pohvali s  tremi prvimi posredovalci. 

NAša želja je, da bi s prisotnostjo prvih posredovalcev pokrili celoten teritorij slovenske Istre in tako zagovili občanoem predvsem zalednih krajev boljše možnosti za preživetje predvsem ob zastoju srca

Vsem prvim posredovalcem iskreno čestitamo. Inštruktorjem in že aktivnim prvim posredovalcem se želimo zahvaliti za njihovo angažiranost pri pomoči so krajanom

#1samaekipa

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.